Avís Legal

Finalitat

L’Ajuntament de Xàbia a través d’aquesta web ofereix informació específica sobre les Jornades “Mirades i Trajectòries. Xàbia, punt d’encontre de la diversitat cultural”. Les dades que ens faciliteu per mitjà del qüestionari d’inscripció seran tractades amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. Si ens envieu un correu electrònic, igualment tractarem les dades per a donar resposta a la vostra sol·licitud.

Tractarem de corregir els possibles errors existents, per a això, demanem la vostra col·laboració i que ens envieu  els vostres suggeriments fent-nos arribar els seus suggeriments a webmaster@ajxabia.org

Usabilitat

Els logos, escuts i altres elements de la imatge Corporativa són propietat de l’Ajuntament de Xàbia i el seu ús o autorització correspon al mateix.

Protecció de dades

El tractament de les dades de caràcter personal que s’arrepleguen a través d’esta web, se subjecta al que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa aplicable. La persona interessada podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establits en la legislació aplicable.