Avís Legal

Finalitat

L’Ajuntament de Xàbia a través d’aquesta web ofereix informació específica sobre les activitats de la Setmana de la Diversitat Cultural a Xàbia. Les dades que ens faciliteu per mitjà del qüestionari d’inscripció seran tractades amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. Si ens envieu un correu electrònic, igualment tractarem les dades per a donar resposta a la vostra sol·licitud.

Tractarem de corregir els possibles errors existents, per a això, demanem la vostra col·laboració i que ens envieu  els vostres suggeriments fent-nos arribar els seus suggeriments a webmaster@ajxabia.org

Usabilitat

Els logos, escuts i altres elements de la imatge Corporativa són propietat de l’Ajuntament de Xàbia i el seu ús o autorització correspon al mateix.

Protecció de dades

El tractament de les dades de caràcter personal que s’arrepleguen a través d’esta web, se subjecta al que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa aplicable. La persona interessada podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establits en la legislació aplicable.